Det är inte många som blivit miljonärer på att hålla på med bowling, men om du älskar att bowla finns det olika sätt som du kan använda för att tjäna pengar på ditt intresse.

Driva bowlinghall

Om du tycker om att möta människor, ha många bollar i luften och vara din egen chef, så kan du starta och driva en bowlinghall. Idag finns det många kringevenemang, som födelsedagskalas, möhippor och företagsevent, som du kan erbjuda i din bowlinghall, och på så sätt få den att lyckas gå runt. Om du redan är företagare, eller vill starta en bowlinghall, så kan du alltid låna pengar hos Capcito, som erbjuder flexibel kredit till företag.

Blogga om bowling

Ett enklare sätt att tjäna pengar på bowling är genom att starta en renodlad bowlingblogg. Det är många som bowlar och som vill fördjupa sina kunskaper. Om du både kan mycket om själva bowlingsporten, men också om bowlingens historia och rolig kuriosa, så kan du starta en blogg och efter ett tag tjäna pengar på den. Då kan du också åka på tävlingar och göra reportage.

Skriva en bok om bowling

Idag är det enkelt att skriva en bok och sälja. Du kan antingen skriva en e-bok eller satsa på en fysisk bok. Att skriva en bok är ett smart komplement till både en bowlinghall och en blogg.

Divi