Letar du efter en rolig aktivitet som hela familjen kan vara med på? Då har du kommit helt rätt. Med en aktivitet får ni möjlighet att spendera tid tillsammans, samtidigt som ni gör något kul och kanske även lär er något nytt.

Det finns många roliga familjeaktiviteter att välja mellan och bor ni i närheten av Stockholm är utbudet oftast ännu större. Vad som passar just er beror bland annat på det egna intresset, men också barnens ålder. Små barn behöver aktiviteter som är anpassade efter en yngre ålder för att de ska kunna delta och tycka det är kul.

Två spännande aktiviteter för familjen

Här nedan har vi samlat två stycken aktiviteter som passar de allra flesta familjer. Ena aktiviteten är mer lämplig för barn i alla åldrar, medan den andra kräver en viss teknik.

Biljard

Har du barn som är lite äldre kan ni med fördel spela biljard Stockholm på en trevlig biljardhall. Att spela biljard är både roligt och relativt enkelt, samtidigt som det inte är en allt för fartfylld aktivitet som gör det möjligt för er att umgås på samma gång. För att barnen ska kunna ha roligt är det dock viktigt att de är tillräckligt stora för att förstå instruktionerna och för att nå upp till biljardbordet.

Bowling

Biljard är naturligtvis väldigt kul, men finns det någon aktivitet som slår bowling? En av de främsta fördelarna med bowling är att precis alla kan vara med. Du som förälder kan med fördel hjälpa det lilla barnet att använda en skena för att kunna få iväg bollen på bästa sätt. I bowlinghallen får ni dessutom välja både skor och bowlingklot med olika vikter, samt har möjlighet till mat och dryck!

Divi