Det är bra för hälsan att äta hemlagad mat, samtidigt tar det tid att både handla, komma på matidéer och laga ihop rätten. Sju dagar i veckan. Testa hemlevererad matkasse och få mer tid till roliga saker som bowling.

Testa och jämför matkassar

Idag är det många svenskar som upptäckt hur smidigt det är att prenumerera på en matkasse. Få en kartong eller kasse med mat för hela veckan. Du behöver inte handla lika ofta, slipper komma på nya maträtter och kommer garanterat äta varierat. Du väljer hur nyttig matkassen ska vara, med kött eller bara vegansk och du kan rent av komponera ihop dina egna måltider. Om du vill. Det finns olika prenumerationer att välja mellan, så vare sig du har tre barn eller är singel så kommer du hitta en matkasse som passar dig. Gå in på Matkassetopplistan och hitta din matkasse och få mer tid i vardagen.

Fördelar med matkasse

Det finns många fördelar med matkasse, men för de flesta handlar det främst om en hjälp att få vardagspusslet att gå ihop. Du och din partner jobbar heltid. Ni har barn eller så tar karriären mycket tid. Med hemleverans av måltider som du lagar ihop på 20 minuter kommer du spara mycket tid. Förutom att det också är mycket hälsosammare än att köpa fryst färdigmat, vilket är alternativet för många. Du slipper spendera lördagsförmiddagen i mataffären, efter att du först behövt skriva ihop en lång lista på vad du ska köpa. Så skönt.

Mer tid för bowling

Det är mycket roligare och hälsosammare att lägga tiden på bowling och andra fritidsaktiviteter. Istället för att du stressar med matlagning så har du tid för barnen. Kan ta med dem på bowling på lördagen och umgås som familj. Är du seriös med ditt bowlande vill du träna flera gånger i veckan. Särskilt inför tävlingar. Då underlättar det enormt att ha matkasse.

Att bowla handlar heller inte bara om själva sporten. Det är en social aktivitet. Du vill få umgås med laget eller vännerna. Hinna ta en kaffe eller öl, umgås och verkligen vara ledig. Eftersom bowling är en lågenergisport kan det också vara klokt att träna på något annat sätt, som att löpa eller gå på gymmet.

Divi