Bowling är en perfekt aktivitet för seniorer som har slutat att jobba. Det är en aktivitet som är social och gör att du kan träffa massor med trevliga människor. Det är inte alltid enkelt att få till den sociala gemenskapen när du har blivit pensionär. Att bowla kostar en liten slant och om du har tight ekonomi är ett tips att spara in på något annat. Du kan på hejsenior.se hitta massor med fina rabatter för personer som är över 55. Om du nyttjar seniorrabatter på exempelvis mobilabonnemang, elavtal, försäkring, glasögon och apoteksvaror kan du spara många kronor. På hejsenior.se kan du hitta bra rabatter på allt det och mycket mer. De pengar som du sparar kan du använda till bowling.

Knyt nya kontakter på bowlingträffar

Bowling är en aktivitet som de allra flesta kan hålla på med. Det är lätt att börja och komma igång med bowling. När du ska bowla som pensionär kan det ske på dagtid, vilket gör att det oftast är bättre pris än på kvällen. Dessutom är det mindre folk, vilket är en fördel om ni är ett gäng som ska spela tillsammans. Det är många föreningar och klubbar som ordnar olika bowlingträffar för pensionärer och då brukar det vara till ett förmånligt pris. Om du inte har testat bowling ännu är det ett tips att göra det om du vill träffa andra seniorer. Att spela en eller flera gånger i veckan är trevligt, du kommer lära känna människor och förhoppningsvis hitta någon som du kan vidareutveckla kontakten med.

Det är aldrig försent att börja bowla

Seniorer som håller på med bowling tycker att det sociala är en bidragande orsak till att de bowlar. Gemenskapen har en enorm betydelse och många börjar just på grund av den. I många klubbar är alla välkomna, nybörjare och mer erfarna spelare. Det fina med bowling är att det aldrig är försent att börja, det är en sport som passar alla människor i alla åldrar. Om du är intresserad av att börja kan du söka på nätet efter bowlingträffar eller leta upp en bowlinghall och fråga om det finns något för seniorer.

Divi