Att driva en bowlinghall är en utmärkt möjlighet för dig att tjäna pengar året runt, även under julen eftersom bowling är en familjevänlig och social aktivitet. Fördelen med att driva en oberoende bowlinghall är att du får full kontroll över inköp, inredning, marknadsföring och andra viktiga uppgifter. Förutom bowling kan du även inkludera aktiviteter som arkadspel, biljard och pilkastning bara för att nämna några exempel. För att öka intäkterna ytterligare kan du ha ett café eller en kiosk, så att dina kunder inte lämnar bowlinghallen när de blir hungriga.

Det finns många anledningar till varför så många gillar bowling:

  • Främjar vänskap – Bowling hjälper dig att stärka och fördjupa relationer med såväl familjemedlemmar som vänner. Det är också ett utmärkt sätt att lära känna nya personer.
  • Minskar stress – Att bowla tillsammans med nära och kära är avkopplande och kommer att minska stressen från vardagen.
  • Ökar självförtroendet – Bowling är inte bara en rolig och social sport, utan också mycket givande för ditt självförtroende. I takt med att du blir bättre och upptäcker dina förmågor ökar ditt självförtroende.

Beställ en julgran från Smålandsgran

Eftersom bowling är en så populär gruppaktivitet kommer dina kunder uppskatta att du dekorerar och investerar i inredningen, inte minst under den mörka årstiden och julen. Detta lyser upp miljön och väcker glädje. För att komma in i julstämning finns det inget bättre än att beställa en julgran från Smålandsgran. Smålandsgran är inte vilka som helst, utan har 50 års erfarenhet av att odla och handplocka vackra granar till sina kunder. Sortimentet på granar är stort och du hittar allt från den klassiska rödgranen för 375 kronor till trendiga rumsgranar för endast 145 kronor.

Fördelen med att beställa en julgran direkt hem till dörren är att du slipper jobbet med släpa hem en gran från stan. Det är både besvärligt, tidskrävande och kan smutsa ner dina kläder. När du beställer från Smålandsgran slipper du detta besvär och får din gran redan nästa dag om du beställer innan 19.00! Dessutom behöver du inte tänka på jobbet med att slänga din gran då Smålandsgran även erbjuder hämtning av din gran efter julen.

Divi