Att ordna barnkalas i en bowlinghall genererar oftast en mängd glada barn. Oavsett hur mycket ditt barn fyller är ett bowlingkalas en given succé!

Alla barn älskar kalas, både barnet som fyller år och de som blir inbjudna. Ofta har barnen myror i kroppen. Från det att inbjudan skickas/att man får inbjudan till dess att kalasdagen faktiskt är här är lång, och det är massor av energi som ska göras av med när det väl är dags. En aktivitet som bowling är då ett alldeles utmärkt val.

Kalas kan ibland innehålla tårar alternativt sluta i tårar, framför allt om man gör en tävling av bowlingen. Men så långt måste man inte dra det! Arrangera en tävling där alla är vinnare! Upp med rännskyddet, strunta i poängräkningen och se alla glada barn dansa runt! Snacks är en viktig del av arrangemanget, det är det oavsett var, hur och när man arrangerar just ett barnkalas, så varför inte låta popcorn, chips och dricka finnas nära tillhands genom hela tillställningen.

Är barnen lite äldre kanske inte rännskyddet är viktigt men då kanske bowlinghallen istället kan arrangera med ljud och ljus och skapa discobowling?! Ett annat kul inslag är foto! Låt ett foto av födelsedagsbarnet dyka upp på skärmarna med jämna mellanrum! Kanske bilder från när hen var väldigt ung, vid en häftig eller rolig aktivitet eller med en knasig kostym.

Det är viktigt att både börja och avsluta ett barnkalas på rätt sätt. Ett kalas börjar ju redan innan själva kalaset, genom att gästerna får ett personligt inbjudningskort. För att göra det riktigt enkelt för sig kan man skicka ett digitalt inbjudningskort invajt.com via en app. Här skapar man sitt eget kort, skickar ut det per gästernas telefonnummer och man tar sedan enkelt emot anmälningarna. Även gästlistan skapas direkt i appen. Avsluta sedan kalaset genom att erbjuda alla hungriga barn en väl anpassad meny!

Divi